Nyheter

Vi förnyar vårt stöd som huvudpartners till Landskrona BoIS

Ohlssons Och Puls Huvudpartners Till Landskrona Bois 2024

Ohlssons och Puls är stolta att meddela att vårt partnerskap och engagemang i Landskrona BoIS fortsätter under 2024. Precis som föregående år är vi glada att stödja Landskrona BoIS och deras viktiga arbete för staden.

Landskrona BoIS – en klubb som ligger oss varmt om hjärtat – gör en betydelsefull insats för staden där Ohlssons har sina rötter och Puls driver en stor del av sin verksamhet.

Vår relation med Landskrona BoIS sträcker sig över tid och reflekterar vårt gemensamma engagemang för att göra skillnad i samhället. Klubben, med sina dam- och herrlag, förenar staden och deras värderingar går i linje med våra egna. 

Landskrona BoIS samhällsengagemang präglas av inkludering och hälsa. Skollovscamps, nattfotboll, dam- och flickfotboll, gåfotboll för seniorer och fotbollsträning för vuxna med olika funktionsnedsättningar är några av Landskrona BoIS viktiga initiativ för samhället.

Vi tackar Landskrona BoIS för deras fantastiska arbete och engagemang för staden och ser fram emot ännu ett år av gemensamhet och framgång.

Jour dygnet runt!

Kundtjänst: 010-45 00 500