Om företaget Puls


PULS, Planerad Underhållservice AB, grundades 1990 och är idag en del av Ohlssons-koncernen. Vi har försett kommuner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och industrier med våra tjänster i nästan 30 år. Det ser vi som ett fint bevis på att vi är en partner att lita på. Vi har kapaciteten och resurserna att ta oss an alla typer av projekt, stora som små. Vi uför även totalentreprenader.

PULS har garage och personalutrymmen i Staffanstorp och Skurup. I Staffanstorp finns även vår administrativa del och vår verkstad som utför service, underhåll och reperationer på tunga fordon även till externa kunder.

Hos vår personal finns en gedigen kompetens och ett lösningsinriktat synsätt. Vi fixar de problem som våra kunder har! PULS har sex verksamhetsgrenar; spol och sug, fastighet, ledningsinspektion, drift- och underhållsplanering, industri samt lednings och brunnsrenovering.

Miljö och kvalitet

För PULS är kvalitets- och miljöfrågorna viktiga! Vi jobbar mycket med frågor som rör utveckling, kvalitet och miljö. Vi tror och hoppas på att vårt arbete ska bidra till en bättre miljö och en minskad miljöpåverkan. PULS kvalitetsprocesser är certifierade enligt ISO 9001 och miljöledningssystem är certifierat enligt ISO 14001.

En pålitlig partner

Vi har blivit tilldelade UC's guldsigill för högsta kreditvärdighet. 

PULS guldsigill från UC

 

Medlem av:


Verksamhetspolicy