Om Puls


PULS, Planerad Underhållservice AB, grundades 1990 och är idag en del av Ohlssons-koncernen. Vi har försett kommuner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och industrier med våra tjänster i mer än 30 år. Det ser vi som ett fint bevis på att vi är en partner att lita på.

Vi har kapaciteten och resurserna att ta oss an alla typer av projekt, stora som små inom avlopps-, industri- och miljöservice. Vi uför även totalentreprenader. 

Det huvudsakliga verksamhetsområdet för PULS är Skåneregionen. Men med våra flexibla resurser utför vi uppdrag i nästan hela Sverige.

 

Nyheter


2020-02-20
Kim Olsson blir ny VD för PULS

PULS får ny VD 

Jonas Eek har valt att avgå som VD och kommer att efterträdas av Kim Olsson.

"Vi har haft många fantastiska år tillsammans. Nu är det dags för mig att med varm hand lämna över rodret till Kim.", säger Jonas Eek. 

Rekryteringen av Kim är en del av Ohlssons-koncernens tillväxtstrategi. 

"Med en gedigen bakgrund i branschen och en lång erfarenhet av hållbarhetsfrågor och affärsutveckling är vi övertygade om att han kommer passa bra på PULS.", säger Christer Ohlsson, koncernchef i Ohlssons-koncernen.

Kim efterträder Jonas den 1 juni 2020.

"Det ska bli jättespännande att få vara med på den fortsatta utvecklingen av PULS. I år fyller företaget dessutom 30 år – nu kör vi 30 år till! Det jobb som alla medarbetare här gör varje dag är otroligt viktigt. Jag ser fram emot att vi tillsammans med medarbetarna ta bolaget till nya höjder!", säger Kim Olsson.

Miljö och kvalitet


Tillsammans med Ohlssonskoncernen är vi certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 samt OHSAS 18001:2007. Genom att arbeta aktivt med frågor som rör utveckling, kvalitet och miljö vill vi bidra till ett mer hållbart samhälle.