Om Puls


PULS, Planerad Underhållservice AB, grundades 1990 och är idag en del av Ohlssons-koncernen. Vi har försett kommuner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och industrier med våra tjänster i mer än 30 år. Det ser vi som ett fint bevis på att vi är en partner att lita på.

Vi har kapaciteten och resurserna att ta oss an alla typer av projekt, stora som små inom avlopps-, industri- och miljöservice. Vi uför även totalentreprenader. 

Det huvudsakliga verksamhetsområdet för PULS är Skåneregionen. Men med våra flexibla resurser utför vi uppdrag i nästan hela Sverige.

 

Nyheter


2020-10-15

Puls-Ohlssons

Puls förstärks av Ohlssons spol & rörteknik syd

Från och med 1/11 2020 kommer Ohlssons verksamhet för spol- & rörteknik syd att gå över till systerbolaget Puls AB, som sedan 2016 ingår i koncernen Ohlssons Invest AB.

”Att samla verksamheten för VA-underhåll i Puls hjälper oss att erbjuda kunderna ännu bättre lösningar.”, säger Kjellåke Fyrgård, VD på Ohlssons AB.

Förstärkningen kommer att innebära en ökad kapacitet och att Puls blir bättre rustade för att möta kundernas förväntningar.

”Ur ett koncernperspektiv tydliggörs de olika bolagens erbjudanden vilket underlättar för såväl kunderna som de anställda. Dessutom blir vi ännu vassare på det vi gör och kan fokusera på att utveckla våra spetskompetenser inom bolagen.”, Säger Christer Ohlsson, koncernchef, Ohlssons Invest AB.

Puls AB är den enda aktören i hela södra Sverige som erbjuder det kompletta utbudet med allt från drift- och underhållsplanering till fastighetsspolningar och ledningsinspektion.

”Vi är nu i särklass södra Sveriges största verksamhet inom VA-underhåll. Tillsammans antar vi nya utmaningar och fortsätter arbeta för en mer cirkulär ekonomi inom VA-underhåll.”, säger Kim Olsson, VD på Puls AB.


2020-02-20
Kim Olsson blir ny VD för PULS

PULS får ny VD 

Jonas Eek har valt att avgå som VD och kommer att efterträdas av Kim Olsson.

"Vi har haft många fantastiska år tillsammans. Nu är det dags för mig att med varm hand lämna över rodret till Kim.", säger Jonas Eek. 

Rekryteringen av Kim är en del av Ohlssons-koncernens tillväxtstrategi. 

"Med en gedigen bakgrund i branschen och en lång erfarenhet av hållbarhetsfrågor och affärsutveckling är vi övertygade om att han kommer passa bra på PULS.", säger Christer Ohlsson, koncernchef i Ohlssons-koncernen.

Kim efterträder Jonas den 1 juni 2020.

"Det ska bli jättespännande att få vara med på den fortsatta utvecklingen av PULS. I år fyller företaget dessutom 30 år – nu kör vi 30 år till! Det jobb som alla medarbetare här gör varje dag är otroligt viktigt. Jag ser fram emot att vi tillsammans med medarbetarna ta bolaget till nya höjder!", säger Kim Olsson.

Miljö och kvalitet


Tillsammans med Ohlssonskoncernen är vi certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Genom att arbeta aktivt med frågor som rör utveckling, kvalitet och miljö vill vi bidra till ett mer hållbart samhälle. 

ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001