Om koncernen

En hållbar koncern med kompletta lösningar

Puls är en del av Ohlssons Invest AB som har nästan 600 medarbetare och omsätter ca 1 miljard kr.

Ohlssons AB

År 1998 grundades Ohlssons AB av Christer Ohlsson, som idag äger Ohlssons-koncernen. Bolaget har renhållningsentreprenader i ett 40-tal kommuner runtom i Sverige och har även egna återvinningsanläggningar. Utöver renhållning och återvinning erbjuder Ohlssons tjänster inom farligt avfall, transport och entreprenad. Tjänster inom spol- och slamsugning utförs i Stockholm/Mälardalen.

www.ohlssons.se

Exellent Syd AB

Exellent Syd AB har egna verkstadsanläggningar, en stor tvätthall och hyr ut tunga fordon. Verkstäderna är modernt utrustade och är placerade i Helsingborg, Landskrona och Staffanstorp. I Helsingborg finns även Exellents miljöklassade tvätthall som erbjuder drop-in-tvätt och som är lättillgänglig från E6:an. Uthyrningsverksamheten finns i hela Sverige och består bland annat av renhållningsfordon och spolbilar.

www.exellentsyd.se

Soreto services AB

Soreto Services AB utför uppdrag inom energi, entreprenad och facility med ledorden service, kvalitet och hållbarhet. Verksamheten omfattar ombyggnation, nyinstallationer på totalentreprenad och löpande servicearbete. Soreto ansvarar fullt ut för projektering, konsultation och installation. Företagets egen verkstad servar med allt från reparation till leverans av drivmedelsutrustning. 

www.soreto.se

ÖMAB – Örestads Markentreprenad AB

ÖMAB – Örestads Markentreprenad AB utför markentreprenader och saneringar runtom i Skåne. Företaget utför även rivningar och grundläggning, asfalt och mark.

www.omab.se

Tintorella Fastigheter AB

Tintorella Fastigheter AB äger och förvaltar alla fastigheter inom Ohlssons Invest AB.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!

VILL DU VETA MER?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!

Jour dygnet runt!

Kundtjänst: 010-45 00 500