Sponsring

Sponsring

En grundpelare i vår verksamhet handlar om att ge tillbaka till samhälle. Vi vill investera i föreningar, forskning och satsningar som vi tror på.

Ett urval av våra satsningar

Barncancerfonden

Vi har sedan flera år tillbaka bidragit till barncancerfondens fantastiska arbete och vi hoppas att fler gör detsamma. Det är en självklarhet för oss att bidra till barncancerfonden för att forskningen ska gå framåt så att de som drabbas överlever cancer. 

Landskrona BoIS

Puls är stolt huvudsponsor till Landskrona BoIS. Här vill vi vara med och bidra till en av de städer som vi är verksamma i. Som en del av Ohlssonskoncernen är kopplingen till Landskrona extra viktig för oss, då Ohlssons grundades här. 

Malmö Handbollsklubb

Vi vill stödja idrott och föreningsliv och ser det som en naturlig del i vårt hållbarhetsarbete att stödja en förening i Malmö eftersom vi har hög närvaro i staden. 

Örkelljunga Volleybollklubb 

Från och med september 2020 är Puls ny sponsor till Örkelljunga Vollebollklubb. Klubben, som det går riktigt bra för i elitserien, har goda värderingar som Puls gärna står bakom.

”Vår närvaro i Örkelljunga har ökat och vi har numera flera bilar som rullar här på olika uppdrag inom planerad underhållsservice för vatten avlopp. Det känns därför självklart att Puls-loggan ska synas både på Forum Örkelljunga och på matchtröjorna.”, säger Kim Olsson, VD på Puls AB.

Puls AB sponsrar Örkelljunga Volleybollklubb

Örkelljunga Volleybollklubb

Jour dygnet runt!

Kundtjänst: 010-45 00 500