Spolning

Rensa rören med underhållsspolning

Med modern och effektiv utrustning utför vi alla typer av högtrycksspolning, vi hjälper dig med allt från akuta avloppsproblem till planerade underhåll av kommunala avloppsledningar och processledningar.

Fastighetsspolning

Dålig lukt, stopp, fettavlagringar, bubbelljud, bakteriehärdar... Känner du igen problemen?

Puls kan utföra en fastighetsspolning med mycket kort varsel. Vår specialdesignade spolbil är inte bredare än en personbil, vilket gör att den kommer fram i princip överallt.

Vi kan även presentera en rensmetod som är snabb och kostnadseffektiv. En metod som verkligen rensar rören.

Efter utförd spolning städar vi självklart efter oss och lämnar ett rent och fräscht resultat.

Så går en högtrycksspolning till

Vårt arbete bygger på rengöring och rensning med högtrycksspolning och roterande munstycken. Puls fastighetsspolning genomförs med variabelt tryck upp till 400 bar. Trycket kan givetvis anpassas för äldre och mer känsliga rör. Under spolningen använder vi varmvatten (70 grader) vid avlägsnande av fett i ledningarna.

Spolning av kommunala avloppsledningar och processledningar 

Vi spolar alla typer av ledningar i mark. Spolningen rengör effektivt och förebygger framtida problem så som översvämningar. Ofta kombineras spolningen med en ledningsinspektion för att ta reda på rörens skick. 

 

 

Avloppsjour dygnet runt!

Vid akuta stopp i avloppet rycker avloppsjouren på Puls självklart ut. Vi har avloppsjour dygnet runt, året runt och är redo att hjälpa dig.

 

Ring oss 24/7 på: 010-45 00 500

Jour dygnet runt!

Kundtjänst: 010-45 00 500