Torr- och grävsug

Torr- och grävsugen hjälper dig med bortforsling eller inblåsning av material

Puls torr- och grävsug är ett specialutrustat fordon som både suger och blåser grus, sten och annat material.

Med hjälp av avancerad vacuumteknik suger och blåser vi olika material som ska förflyttas. Tjänsten är mycket användbar vid schaktning i trånga utrymmen och är därför ett utmärkt alternativ till handschaktning. Även nergrävda ledningar och kablage skonas med denna metod.

Materialförflyttning kan enkelt och effektivt utföras genom torrsugning vilket sker i ett slutet system. Förflyttningar kan göras till och från mycket svåråtkomliga utrymmen – allt från torrsugning av vindsutrymmen till industrirengöringar.

Torrsugning vid sanerings- och rivningsarbeten

Andra områden där torrsugning är extra effektiv är vid sanerings- och rivningsarbeten, borttagning av gammal isolering i trossbottnar, på vindar eller vid inblåsning av nytt material samt uppsugning av sand och annat material vid VA-skador.

Svåråtkomliga utrymmen blir lätta att nå med torr- och grävsugen

Med våra specialutrustade torr- och grävsugningsfordon kan vi suga på stora djup eller på höga höjder utan att behöva ha tillgång till byggnadsställningar eller hissanordningar.

Vår torrsugare tar enkelt hand om material och produkter som flis, makadam, sand, aska, mjöl, säd, rötslam, plast, papper etc.

5 fördelar med torr- och grävsugning

  1. Torr- och grävsugen har en mycket kraftig kompressor och ett högeffektivt filter vilket gör att den snabbt suger eller gräver stora mängder material.
  2. Fordonen är utrustade med sugslangar på uppåt 200 mm i diameter.
  3. Metoden skonar ledningar och kablage i mark eller byggnader.
  4. Enkel inblåsning av t.ex. in makadam i kryputrymmen och husgrunder.
  5. Når enkelt in i svåråtkomliga utrymmen för att suga upp eller blåsa in material.

VILL DU VETA MER?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!

Jour dygnet runt!

Kundtjänst: 010-45 00 500