Puls vinner nytt avtal för underhållspolning i Tomelilla kommun

Puls vinner nytt avtal för underhållspolning i Tomelilla kommun

Puls Vinner Nytt Avtal

Nu står det klart att Puls AB har vunnit upphandlingen om spolning, filmning och tömning av gatubrunnar i Tomelilla kommun samt Österlenhems planerade och akuta spolningar i sina ca 600 lägenheter och 15.000 kvadratmeter lokaler. Uppdraget löper på minst två år. 

”Vi är glada över förtroendet som vi har fått från Tomelilla kommun och ser fram emot att tillsammans med kommunen och Österlenhem bidra till renare vatten genom utförande av det så viktiga förebyggande underhållet för fungerande brunnar, ledningar och rör på Österlen.”, säger Kim Olsson, VD på Puls AB.

Bolaget ansvarar sedan tidigare för underhållsspolning i ett 20-tal kommuner runtom i södra Sverige. Med över 30 års erfarenhet av planerad underhållsservice i rör- och ledningsnätet har Puls både den erfarenhet och kompetens som krävs för en fungerande cirkulär ekonomi.

Puls AB är en del av Ohlssons-koncernen.

PULS, Planerad Underhållservice AB, har sex verksamhetsgrenar: spol och sug, fastighet, ledningsinspektion, drift- och underhållsplanering, industri samt lednings- och brunnsrenovering. Vi har kapaciteten och resurserna att ta oss an alla typer av projekt, stora som små. Vi utför även totalentreprenader. Läs mer på www.pulsab.se

Jour dygnet runt!

Kundtjänst: 010-45 00 500