Brunnsinspektion - nu en del av Puls helhetsutbud

Brunnsinspektion - nu en del av Puls helhetsutbud

Brunnsinspektion Pulsab

Som en del i vår satsning att tillsammans med landets ledningsägare säkra upp ledningsnätet inför framtiden kan vi nu erbjuda tjänsten brunnsinspektion.

Brunnar är en viktig del i vår infrastruktur och de utsätts för stor påfrestning - både inifrån och utifrån. I takt med ett åldrande ledningsnät och en ökad belastning är ledningarna i stort behov av underhåll och förnyelse - så även våra brunnar.

Med hjälp av den senaste tekniken kan vi nu erbjuda inspektion och kartläggning av brunnarnas skick. Genom att filma och fota i 360 graders vinkel ner till 9,5 meters djup kan vi fånga brunnens alla vinklar. Utrustningen kommer även åt i trånga och svåråtkomliga utrymmen, vilket gör den till ett flexibelt verktyg som passar till både nedstigningsbrunnar och kammare.

”Brunnar är en viktig del i vår infrastruktur som ofta glöms bort. Tack vare vår nya tjänst för brunnsscanning kan vi nu erbjuda ledningsägarna en väldokumenterad inspektion enligt Svenskt Vattens riktlinjer”, säger Jonas Mader, vd på Puls AB.

Brunnsinspektionen inkluderar rekommendationer på åtgärder för att förlänga brunnens livslängd och kan med fördel kompletteras av andra tjänster inom Puls helhetserbjudande, t.ex. schaktfri brunnsrenovering. 

Läs mer om brunnsinspektion här. 

Jour dygnet runt!

Kundtjänst: 010-45 00 500