Vi fortsätter som huvudpartners i Landskrona BoIS 2023

Vi fortsätter som huvudpartners i Landskrona BoIS 2023

Ohlssons Och Puls Huvudpartners Till Landskrona Bois 2023

Sedan många år har både vi och vårt systerbolag Ohlssons varit engagerade i Landskrona BoIS och vi kan med stolthet meddela att engagemanget fortsätter även under 2023.

Klubben gör ett viktigt arbete för staden som ligger oss varmt om hjärtat, där Ohlssons grundades och där Puls bedriver en stor del av sin verksamhet.

Förutom att Landskrona BoIS dam- och herrlag är goda ambassadörer som för samman staden, värdesätter vi klubbens stora samhällsengagemang som präglas av inkluderande och hälsa. Värderingarna går i linje med våra egna och vi är därför extra glada över att få vara med och stödja dem.

”Att Ohlssons och Puls fortsätter som huvudpartners till BoIS är både viktigt och inspirerande. De har från början varit med och drivit vikten av hållbarhet och ställt krav utifrån det. Våra sociala projekt för barn och ungdomar i Landskrona har växt i takt med samarbetet och spelar nu en stor roll i regionen. Vi ser fram emot ytterligare steg framöver, tillsammans med er.”, säger Anders Lindfors, marknadsansvarig på Landskrona BoIS.

Några av Landskrona BoIS viktiga initiativ för samhället:

  • Skollovscamps, där pojkar och flickor får möjlighet att träna tillsammans med välutbildade tränare.
  • Nattfotboll, med syftet att låta unga spela fotboll på kvällarna där forskningen visar att nattfotbollen ger stora samhällsvinster.
  • Dam- och flickfotboll, där Landskrona BoIS tar ett stort ansvar för att främja detta i regionen.
  • Gåfotboll, som ger stadens seniorer möjlighet att kombinera rörelse med god gemenskap.
  • BoIS för alla, en fotbollsträning för vuxna med olika funktionsnedsättningar som genomförs i samarbete med Landskrona Stads dagligverksamhet och vuxenutbildningen.

Tack BoIS för det ni gör för staden – vi ser fram emot ännu ett år mer er.

Jour dygnet runt!

Kundtjänst: 010-45 00 500